-
מתחילים עם גבינת הסויה
-
שופכים את חלב הסויה ומביאים לרתיחה
-
מכבים את האש ושופכים את מיץ הלימון
-
מערבבים ואז מתרחש הקסם חלב הסויה מתגבן. נוצרים גושים כאלו בחלב (כאילו הוא מתקלקל - אבל הוא לא, לא להלחץ)
-
שימו לב לשפוך את מיץ הלימון כאשר החלב חם
-
מעל מסננת פורשים את בד החיתול ושופכים את חלב הסויה עליו
-
מסננים היטב את חלב הסויה דרך החיתול עד שרוב הנוזלים מתנקזים. אפשר להעזר בכפות עץ , משהו כבד או לתלות מעל הכיור. זהירות הבד חם.
-
לאחר מכן, פותחים את הבד. ו...וואללה יש גבינה.
מעבירים לקערה
ניראה לא משהו, אבל זה טעים ברמות.
-
מתבלים את הגבינה במיץ לימון,שמן זית ושום
-
מגלגלים את הספרינג רול :
-
לוקחים דף אורז אחד וטובלים אותו בקערת מים ל2-3 שניות . אין צורך יותר מכך
-
פורשים את דף האורז על גבי משטח עבודה וסופגים בעזרת מגבת עודפי מים.
-
מניחים כף וחצי של גבינת סויה עם מעט מירקות השורש קרוב לתחילת צד אחד של דף האורז אבל לא ממש על הקצה.
צריך לייצר מרווח של מספר ס"מ כמו בתמונה.
-
מקפלים את הדף, קודם משני צידיו העליונים.
כמו בתמונה מעלה
-
ולאחר מכן, מגלגלים מצדו האחד בו מונח המילוי של הדף כלפי צדו השני.
-
מגישים עם רוטב של מיץ לימון ומעט שמן זית