Go Back
להדפיס
ספרינג רול טבעוני

ספרינג רול טבעוני

זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 15 minutes
זמן כולל 20 minutes
מנה הגשה 5 ספרינג רול

מרכיבים

לגבינת הסויה

  • 2 ליטר חלב סויה ללא סוכר חלב הסויה של אלפרו באריזה האדומה יתאים מפני שהוא לא ממותק כלל
  • מיץ מחצי לימון
  • בד חיתול נקי לא יתאים בד כותנה, או בד מגבת

לספרינג רול

  • 5 דפי אורז
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כוס ירקות שורש מגורדים - סלק, קולרבי וגזר
  • 1/2 בצל ירוק קצוץ
  • 1 שום כתוש
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח

הוראות הכנה

  1. מתחילים עם גבינת הסויה
  2. שופכים את חלב הסויה ומביאים לרתיחה
  3. מכבים את האש ושופכים את מיץ הלימון
  4. מערבבים ואז מתרחש הקסם חלב הסויה מתגבן. נוצרים גושים כאלו בחלב (כאילו הוא מתקלקל - אבל הוא לא, לא להלחץ)
  5. שימו לב לשפוך את מיץ הלימון כאשר החלב חם
  6. מעל מסננת פורשים את בד החיתול ושופכים את חלב הסויה עליו
  7. מסננים היטב את חלב הסויה דרך החיתול עד שרוב הנוזלים מתנקזים. אפשר להעזר בכפות עץ , משהו כבד או לתלות מעל הכיור. זהירות הבד חם.
  8. לאחר מכן, פותחים את הבד. ו...וואללה יש גבינה. מעבירים לקערה ניראה לא משהו, אבל זה טעים ברמות.
    ספרינג רול טבעוני
  9. מתבלים את הגבינה במיץ לימון,שמן זית ושום
  10. מגלגלים את הספרינג רול :
  11. לוקחים דף אורז אחד וטובלים אותו בקערת מים ל2-3 שניות . אין צורך יותר מכך
  12. פורשים את דף האורז על גבי משטח עבודה וסופגים בעזרת מגבת עודפי מים.
  13. מניחים כף וחצי של גבינת סויה עם מעט מירקות השורש קרוב לתחילת צד אחד של דף האורז אבל לא ממש על הקצה. צריך לייצר מרווח של מספר ס"מ כמו בתמונה.
    ספרינג רול טבעוני
  14. מקפלים את הדף, קודם משני צידיו העליונים. כמו בתמונה מעלה
  15. ולאחר מכן, מגלגלים מצדו האחד בו מונח המילוי של הדף כלפי צדו השני.
  16. מגישים עם רוטב של מיץ לימון ומעט שמן זית
    ספרינג רול טבעוני