-
מחממים תנור לחום גבוה (200 מעלות)
-
מכינים את ממרח השעועית האדומה:
-
במעבד מזון טוחנים היטב את שעועית האדומה, הבצל והשום עד שמתקבלת עיסה אחידה
-
חותכים לקוביות את הטופו
-
מכינים את הספרינג רול:
-
טובלים כל דף אורז בקערת מים כ 10 שניות עד התרככות
-
פורסים את דף האורז על גבי משטח העבודה
-
מורחים כפית ממרח השעועית על משטח העבודה
-
מסדרים לאורך את קוביות הטופו ( כמות של 30 גרם)
-
כפית של תירס, מעט עגבניות קצוצות, כוסברה ובצל ירוק
-
מגלגים את הספרינג רול:
קודם מקפלים את שני צידיו (מימין ומשמאל) ורק אחר כך מגלגלים מלמטה כלפי מעלה
-
מברישים עם מעט שמן זית כל ספרינג רול
-
בוזקים מעט שומשום מלמעלה
-
אופים כ 25 דקות עד הזהבה
-
מגישים חם עם מעט כוסברה קצוצה מלמעלה