-
פותחים את הבצק מהאריזה ופורסים אותו על גבי השיש
-
לוקחים - 4-5 עלי בצק ומפרידים מן הערמה.
-
מפזרים על גבי 4-5 העלים שהפרדנו 3 כפות סוכר ו2 כפות קינמון באופן שווה על כל הבצק. רק על עלה הבצק העליון (לא על כל עלה בנפרד)
חשוב לפזר באופן שווה, אחרת העוגיות לא ייצאו שוות
-
מגלגלים את הצק עד המחצית האורך.
-
ואז מגלגלים מהצד השני עד שנפגשים. מניחים בצד
-
חוזרים על התהליך עם כל מה שנשאר מהבצק ומקבלים 3 צינורות של בצק מגולגל
-
פרוסים כל צינור בצק ל10 חתיכות שוות
-
מחממים תנור ל 180 מעלות
-
מניחים כל עוגיה בתבנית אפיה
-
בקערה קטנה מערבבים את השמן וחלב הסויה ומברישים כל עוגייה במעט שמן וחלב סויה
-
אופים כ 10-12 דקות
-
לאחר מכן מוציאים הופכים את העוגיות ואופים עוד 3-5 דקות עד שהסוכר מצפה את העוגייה מכל צדדיה והבצק משחים
-
נשמר טעים כחודש בתוך צנצנת אטומה היטב