להדפיס
עוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות ובריאות
מתכון קל מהיר ומזין לעוגיות שוקולד צ'יפס טבעוניות שכיף לאכול לפני אימון או ליד הקפה של אחר- הצהריים.
זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 15 minutes
זמן כולל 20 minutes
-
1.5
כוס
שיבולת שועל
טחונה במטחנת תבלינים לקמח
-
1
כוס
שיבולת שועל
לא טחונה
-
230
גרם
רסק תפוחים
= 2 אריזות של רסק תפוחים הנמכר כרביעיות. כמות ששווה לחצי כוס
-
2/3
כוס
קוקוס טחון
-
2
כפות
סילאן
-
1/2
כוס
שוקולד צ'יפס מריר
אפשר גם קצת שוקולד צ'יפס לבן - לחובבי הז'אנר
-
2
כפות
פשתן טחון
-
בקערית משרים את הפשתן הטחון עם מספר כפות מים כ 15-20 דקות עד קבלת ג'לי.
-
בקערה נוספת מערבבים את כל רכיבים העוגיות עם הפשתן עד קבלת בצק דביק
-
מחממים תנור לטמפרטורה של 180 מעלות
-
בעזרת ידיים רטובות מגלגלים כדורים בגודל כדור פינג פונג ובעזרת שורש כף היד משטחים את בצק העוגייה על גבי תבנית אפייה עד קבלת צורה של עוגיה.
-
אופים כ 15 דקות
-
מוציאים מצננים
-
אפשר לאחסן בקופסה אטומה עד שבוע