-
מתחילים עם הבצק
-
מערבבים בקערה עמוקה את כל הרכיבים היבשים: הקמחים, אבקת האפייה, והמלח
-
בקערה נפרדת מערבבים את כל הרכיבים הנוזליים: השמן, חלב הסויה, תמצית הווניל, המים והסילאן
-
שופכים את הרכיבי הקערה הרטובה לתוך הקערה עם הרכיבים היבשים ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק אחיד. (לא צריך ללוש הרבה)
-
נותנים לבצק לנוח בצד כ 20 דקות (מסכן עבד קשה)
-
בינתיים מחממים את התנור על חום בינוני (170 מעלות)
-
מכינים את המלית
-
בקערה מערבבים את מחית התמרים ואת התבלינים
-
מחלקים את הבצק ל6 יחידות
-
בעזרת מערוך משטחים את הבצק על גבי השיש
-
חותכים יריעה בצק באורך 30 ס"מ על 15 ס"מ ואת עודפי הבצק משיבים לקערה.
* לא חייבים למדוד על הסנטימטר אבל אם הבצק יהיה ארוך מדי העוגייה תהיה עבה מאוד
-
בעזרת כף מורחים ממרח התמרים על גבי הבצק ,מגלגלים ומניחים על גבי תבנית אפייה.
-
חוזרים על התהליך עם שאר הבצק
-
לציפוי
-
מערבבים בקערה קטנה כף ממרח תמרים מהול עם מעט מים
-
מברישים כל רולדה עם מעט ממרח התמרים המהול ומפזרים שומשום מעל
-
מכניסים לתנור ואופים 20 דקות
-
מוציאים ומצננים היטב (לפחות שעתיים) עד שפורסים לפרוסות