למעבד מזון מוסיפים את הפתי- בר וטוחנים מספר שניות עד קבלת פירורים
מוסיפים את שמן הקוקוס וטוחנים עד קבלת מרקם אחיד ודביק
במידה והמרקם לא דביק מוסיפים כף או 2 של מים וממשיכים בטחינה עד שמקבלים מרקם דביק
מעבירים את הפתי-בר הטחונים לתבנית אפיה עם קפיץ בקוטר 22 ס"מ
בעזרת כוס מיישרים ומשטחים את הפתי-בר לכל אורך התבנית
מכניסים למקרר להתייצבות לפחות לשעה
למעבד מזון מוסיפים את השמנת סויה, חלב סויה, טופו משי, גרידת הלימון, מיץ הלימון, סירופ מייפל ותמצית הווניל וטוחנים עד שמקבלים מרקם אחיד
טועמים ומתקנים תיבול (עוד לימון או מעט מייפל או תמצית וניל)
שופכים את התערובת לסיר קטן ומוסיפים את פתיתי אגר אגר
מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה מאוד 5 דקות
מוציאים מהמקרר את תבנית האפיה עם תחתית הפתי-בר
יוצקים את התערובת החמה על תחתית הפתי-בר ודופקים את התבנית על גבי השיש כדי להוציא בועות
מעבירים למקרר לפחות לשעתיים להתיצבות
לאחר שהעוגה התייצבה מוציאים מהתבנית ומקשטים בעזרת תותים או פירות אחרים
לציפוי הפירות מערבבים מעט ריבה עם מים ומברשים