Go Back
להדפיס

עוגת גבינה טבעונית עם תותים

זמן הכנה 5 minutes
מנה הגשה 3 מנות

מרכיבים

לריבת צ'יה

  • 150 גרם תותים קפואים כוס
  • 15 גרם סוכר קוקוס 1 כף
  • 12 גרם זרעי צ'יה 2 כפות
  • מיץ מחצי לימון

לקרם הגבינה

  • 250 גרם מעדן סויה BIO בטעם טבעי של תנובה 2 מעדנים
  • 150 גרם תותים קפואים כוס
  • 100 גרם טופו טבעי של תנובה
  • 35 גרם שיבולת שועל 3-4 כפות
  • 30-60 מ"ל משקה סויה לייט של תנובה 3-6 כפות
  • מיץ מחצי לימון
  • 25 גרם אבקת חלבון סויה בטעם ווניל 1 סקופ

לשכבת הבסיס

  • 80 גרם עוגיות פתי-בר בין 10-12 עוגיות

הוראות הכנה

  1. מכינים את ריבת הצ'יה

  2. לסיר רחב מוסיפים 150 גרם תותים, 2 כפות סוכר הקוקוס ומיץ הלימון ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב

  3. התותים אמורים להגיר הרבה נוזלים. זה תקין

  4. הוסיפו את הזרעי הצ'יה ערבבו היטב שכל הנוזלים יספגו בזרעים. כבו את האש והניחו בצד

  5. להכנת קרם הגבינה

  6. טחנו היטב את כל המצרכים במעבד מזון עד קבלת מרקם אחיד

  7. להכנת שכבת הבסיס

  8. טחנו במעבד מזון את עוגיות הפתי-בר עד קבלת מרקם גרגרי.

  9. במידה ואתם רוצים שהעוגיות יהפכו לפחות חוליות, הוסיפו כף או 2 של מים או משקה סויה והדקו היטב

  10. הרכיבו את הקינוח

  11. בצנצנת עמוקה הניחו 2-3 כפות של העוגיות המרוסקות

  12. בצדדים אפשר לעטר עם תותים חתוכים

  13. צקו מעל את תערובת הגבינה

  14. מעל הניחו 2 כפות של ריבת הצ'יה ולבסוף עטרו עם תותים טריים