מכינים את ריבת הצ'יה
לסיר רחב מוסיפים 150 גרם תותים, 2 כפות סוכר הקוקוס ומיץ הלימון ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב
התותים אמורים להגיר הרבה נוזלים. זה תקין
הוסיפו את הזרעי הצ'יה ערבבו היטב שכל הנוזלים יספגו בזרעים. כבו את האש והניחו בצד
להכנת קרם הגבינה
טחנו היטב את כל המצרכים במעבד מזון עד קבלת מרקם אחיד
להכנת שכבת הבסיס
טחנו במעבד מזון את עוגיות הפתי-בר עד קבלת מרקם גרגרי.
במידה ואתם רוצים שהעוגיות יהפכו לפחות חוליות, הוסיפו כף או 2 של מים או משקה סויה והדקו היטב
הרכיבו את הקינוח
בצנצנת עמוקה הניחו 2-3 כפות של העוגיות המרוסקות
בצדדים אפשר לעטר עם תותים חתוכים
צקו מעל את תערובת הגבינה
מעל הניחו 2 כפות של ריבת הצ'יה ולבסוף עטרו עם תותים טריים