מקלפים את הבננה ומועכים אותה בעזרת מזלג עד שמתקבלת מחית אחידה
מוסיפים את חמאת השקדים ותמצית הוניל ומערבבים עד שמתקבלת מחית אחידה
מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק אחיד ודביק
מרפדים תבנית בנייר אפיה
משטחים בעזרת הידיים את הבצק על התבנית ומכניסים להתגבשות במקרר למשך שעה לפחות
ממיסים את השוקולד במיקרוגל ושומרים כף של שוקולד מומס בצד
מעבירים את הטופו לבלנדר וגם את השוקולד המומס וטוחנים היטב עד קבלת מחית אחידה
מוציאים את תחתית שיבולת השועל מהמקרר ויוצקים את מוס השוקולד על גבי תחתית שיבולת השועל
מזליפים מעל מעט שוקולד מומס ועוד חמאת שקדים
בעזרת מזלג או סכין יוצרים צורות של סיפרלה בצורה עדינה
מכניסים את העוגה למקרר לפחות לשעתיים עד התגבשות