מרוקנים את המי ההשרייה מאגוזי הקשיו
מעבירים לבלנדר ומוסיפים 2 כוסות מים ושאר רכיבי הפולנטה (מלבד הקמח)
טוחנים היטב עד קבלת בלילה סמיכה והאחידה ללא גושים
מוזגים את חלב הקשיו לסיר ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב
זהירות תחתית הסיר יכולה להשרף בקלות לכן הקפידו לערבב
הנמיכו את האש והוסיפו את קמח התירס תוך כדי ערבוב בלתי פוסק
הפסיקו לערבב כאשר נוצרת מעיין דייסה אחידה, דביקה וללא גושים
מכינים את התוספת
מטגנים בשמן הזית את הבצל, הפטריות ועלי המנגולד עד אשר עלי המנגולד מתרככים
מגישים בכל צננצת 2-3 כפות של פולנטה עם מעט מתערובת הירקות המטוגנים, מפזרים מעל קורטוב של צנוברים, עגבניות שרי ובוזקים מעט שמן זית