מכינים את הרוטב
מטגנים את הקמח הלבן עם כף 2 כפות שמן קוקוס כ 2-3 דקות
מוסיפים את חלב הסויה ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב בלתי פוסק
מוסיפים כף סוכר ואת תמצית הווניל וממשיכים לערבב עד שהחלב מסמיך והופך למרקם של פודינג
במידה והחלב לא מסמיך הוסיפו עוד כף של קמח
מכינים את גבינת השקדים:
חממו את התנור לחום בינוני ( 180 מעלות) גריל עליון
בבלנדר טוחנים היטב את השקדים ללא מי ההשריה עד שמתקבלת עיסה אחידה.
אם צריך הוסיפו מעט מים לבלנדר כדי שהשקדים יטחנו היטב
הוסיפו תמצית ווניל לעיסת השקדים והניחו בצד
פרסו את בצק המופשר על גבי משטח העבודה
מרחו בנדיבות את ממרח הסויה המתוק, שבצו את ריבת הפטל ומעל פזרו את גבינת השקדים.
עטרו עם פטל טרי, מעט גרידת לימון
בזקו כף שמן קוקוס וכף סוכר
אפו כ 15 דקות עד שהבצק משחים