
אותו הטעם - 5 דקות עבודה
חממו תנור לחום בינוני 180 מעלות
בבלנדר טוחנים היטב את הטופו, הכוסברה, הבצל, השום, הכמון והמלח עד קבלת מרקם אחיד וללא גושים

במידה והבלנדר שלכם מתקשה בטחינה הוסיפו מעט מים כדי להקל עליו
העבירו את העיסה לקערה עמוקה והוסיפו את פירורי הלחם, שמן הזית ומיץ הלימון וערבבו היטב עד קבלת מרקם אחיד

שימו לב (זה חשוב) במידה והוספתם מים לטחינה של הטופו או שהטופו שרכשתם הוא רך יותר תצטרכו להוסיף יותר/פחות פירורי לחם. לכן העצה שלי הוסיפו בכל פעם קצת פירורי לחם עד קבלת מקרם אחיד ויציב (ייתכן ותצטרכו פחות פירורי לחם)
בעזרת הידיים צרו כדורים 20 כדורים בגודל אחיד.

הניחו כל כדור על גבי תבנית אפייה וזילפו מעט שמן זית על כך כדור
אפו את כדורי הפלאפל כ15 - 20 דקות עד השחמה
מלאו פיתה מקמח מלא את כדורי הפלאפל הוסיפו טחינה וחריף וזללו בהנאה
