לסיר קטן מעבירים את חלב הסויה, 3 כפות סילאן, חמאת השקדים, תמצית וניל ואת האגר אגר
מביאים לרתיחה מבשלים כ 5 דקות על אש נמוכה
האגר אגר יתחיל לעבוד רק לאחר בישול ורתיחה
מחממים במיקרו את הסילאן ומביאים אותו למצב נוזלי
יוצקים כפית של סילאן נוזלי לתוך ספל קטן
יוצקים את תערובת חלב הסויה ואגר אגר לתוך ספל
מכניסים למקרר לשעה לפחות
לפני ההגשה מחלצים בעדינות את הפנקוטה בעזרת סכין או כפית
השוליים אמורים לצאת בקלות
הופכים את הספל מעל צלחת ומרימים
מגישים קר