Go Back
להדפיס
פסטה ירוקה טבעונית

פסטה ירוקה טבעונית

זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 20 minutes
זמן כולל 25 minutes
מנה הגשה 2 מנות

מרכיבים

  • 200 גרם פסטה מלאה אחרי בישול
  • 200 גרם טופו משי
  • 40 גרם בזיליקום טרי כוס
  • 200 גרם פתיתי ברוקולי של סנפרוסט
  • 4 עגבניות שרי
  • 2 כף שמן זית
  • 2 שן שום

הוראות הכנה

  1. מתחילים עם הרוטב
  2. שמים את פתיתי הברוקולי במסננת ומפשירים אותם מתחת לזרם מים פושרים.
  3. בבלנדר חזק מוסיפים את כל רכיבי הרוטב, מלבד עגבניות השרי, וטוחנים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד ורייחני
  4. מכינים את הפסטה לפי הוראות היצרן
  5. מעבירים לקערה עמוקה ומערבבים עם הרוטב.
  6. מקשטים עם מספר עגבניות שרי חתוכות ומגישים

יש לי הערות

אפשר לשדרג את המנה עם תוספת של כף פתיתי בירה לטעם יותר גבינתי או לפזר מעל מעט שקדים טחונים סטייל פרמז'ן .