-
חממו תנור לחום בינוני (180 מעלות)
-
פורסים חצי קישוא לפרוסת דקות מאוד ומניחים בצד את הפרוסות
-
מגרדים את את הקישואים ואת חצי הקישוא שנותר בפומפייה
-
מגרדים את הבצל בפומפייה
-
מפוררים בעזרת הידיים את גוש הטופו לפירורים קטנים
-
מוסיפים את כל הרכיבים לקערה עמוקה
-
מערבבים היטב
-
משמנים עם מעט שמן את תבנית השקעים ומקמחים מעט
-
בעזרת כף יוצקים מהבלילה שהכנו לתבנית השקעים ודואגים לא למלא עד הסוף.
-
מניחים על גבי הפשטידה פרוסת קישוא, מזלפים עם מעט (!) שמן זית, מפזרים מעט צ'ילי, גרעיני כוסברה ואם נותרה מעט מהבלילה בקערה אפשר למרוח מעט ממנה על הקישוא.
-
מכניסים לתנור ואופים כ 40 דקות.
-
כדי להוציא בשלום את הפשטידות מתבנית השקעים הפשטידה צריכה להיות בטמפרטורת החדר.
שימו לב שהיא מאוד עדינה ויכולה להתפרק בקלות ולכן כדאי להוציא עם כף אחרי שהפרדנו את הפשטידה מהדפנות.
-