-
מתחילים עם התחתית
-
מעבירים את האורז התפוח לבלנדר, פחות כמות של כוס אחת שאותה משאירים בצד, וטוחנים עד שמתקבלים גרגרים כמו קמח גס.
-
מעבירים לקערה עם כל רכיבים התחתית ומערבבים היטב בעזרת הידיים עד שמתקבל בצק, מעט חולי ומעט דביק (לא לשכוח להוסיף את הכוס של האורז התפוח שהשארנו בצד)
-
משטחים ומהדקים היטב על גבי תבנית ומניחים בצד
-
ממשיכים למלית:
-
ממיסים את השוקולד במיקרו גל או על גבי סיר עם מים חמים
-
מוסיפים 2 כפות של חמאת בוטנים רכה, את הקורנפלור ומערבבים היטב עד שמתקבלת מלית חלקה וללא גושים
-
יוצקים את המלית על התחתית, משטחים ודופקים מעט את התבנית על גבי השיש כדי שלא ייווצרו בועות
-
ממיסים במיקרו גל - 2 כפות של חמאת בוטנים בתוך קערה קטנה (או על גבי סיר עם מים רותחים)
-
ומזלפים את חמאת הבוטנים הנוזלית על גבי מלית השוקולד החמימה
-
בעזרת סכין מריחה או מזלג יוצרים צורות בתוך בלילת השוקולד וחמאת הבוטנים
-
מכניסים למקרר לפחות ל 4 שעות
-
מוציאים מהמקרר לפחות חצי שעה לפני ההגשה
חותכים לריבועים ומגישים