- 
										מתחילים עם התחתית  
- 
										מעבירים את האורז התפוח לבלנדר, פחות כמות של כוס אחת שאותה משאירים בצד, וטוחנים עד שמתקבלים גרגרים כמו קמח גס. 
 
- 
										מעבירים לקערה עם כל רכיבים התחתית ומערבבים היטב בעזרת הידיים עד שמתקבל בצק, מעט חולי ומעט דביק (לא לשכוח להוסיף את הכוס של האורז התפוח שהשארנו בצד)  
- 
										משטחים ומהדקים היטב על גבי תבנית ומניחים בצד  
- 
										ממשיכים למלית: 
- 
										ממיסים את השוקולד במיקרו גל או על גבי סיר עם מים חמים  
- 
										מוסיפים 2 כפות של חמאת בוטנים רכה, את הקורנפלור ומערבבים היטב עד שמתקבלת מלית חלקה וללא גושים 
- 
										יוצקים את המלית על התחתית, משטחים ודופקים מעט את התבנית על גבי השיש כדי שלא ייווצרו בועות 
- 
										ממיסים במיקרו גל - 2 כפות של חמאת בוטנים בתוך קערה קטנה (או על גבי סיר עם מים רותחים)  
- 
										ומזלפים את חמאת הבוטנים הנוזלית על גבי מלית השוקולד החמימה  
- 
										בעזרת סכין מריחה או מזלג יוצרים צורות בתוך בלילת השוקולד וחמאת הבוטנים  
- 
										מכניסים למקרר לפחות ל 4 שעות  
- 
										מוציאים מהמקרר לפחות חצי שעה לפני ההגשה 
חותכים לריבועים ומגישים