-
משרים את 2 כפות הצ'יה ב 4 כפות של מים כ 10 דקות עד שמתקבל ג'לי מוצק.
-
מחממים תנור לטמפ' 180 מעלות
-
בקערה מערבבים את כל הרכיבים מלבד הריבה: את הקמח, טחינה, הג'לי מהצ'יה, סוכר, מלח, אבקת האפייה והשמן
-
מערבבים היטב עד שמתקבל בצק אחיד
-
לוקחים רבע מהבצק ושומרים בקערה נפרדת בצד
-
מניחים נייר אפייה בתבנית
-
את 3/4 הבצק שנותר לנו, מרפדים בעזרת הידיים את תחתית התבנית
-
מכניסים לתנור ואופים כ 10 דקות
-
מוציאים מהתנור, שופכים שיכבה שווה של הריבה על גבי הבצק.
-
את רבע הבצק שהנחנו בצד קודם, מפוררים בעזרת הידיים על גבי שכבת הריבה
-
ואופים פעם נוספת כ 20 דקות.
-
מוציאים מהתנור ולא נוגעים לפני שהכל התקרר לטמפרטורת החדר. (קשה להתאפק אני יודע)
-
חותכים לריבועים רק שהקרמבל קר (אחרת הכל יתפורר)
-
והנה לכם פתרון נהדר לקינוח טבעוני ללא גלוטן