-
מתחילים עם התחתית
-
בקערה עמוקה מערבבים את הקמח עם אבקת האפייה והסוכר.
-
מוסיפים את שמן הזית ואת המים הרותחים ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד. עוטפים בנייר נצמד ומצננים במקרר לפחות כשעה.
-
מכינים את המילוי:
-
חותכים את הבצל לחצי
-
חצי אחד פורסים לפרוסות ומטגנים עם כף אחת של שמן זית עד השחמה מניחים בצד
-
במעבד מזון טוחנים את הטופו משי (או טופו רגיל עם מעט חלב סויה), עם חלב הסויה, שן שום, חצי הבצל עד שמתקבלת עיסה אחידה. מניחים בצד
-
לאחר כשעה שהבצק הצטנן. (שיהיה בריא) מרדדים עם מערוך על גבי משטח עבודה את הבצק לעובי של חצי ס"מ
-
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות)
-
מניחים על גבי תבנית אפייה משומנת היטב.
-
כדי להעביר את הבצק בשלמותו לתבנית: אני מגלגל אותו על המערוך ומגלגל אותו שוב על גבי התבנית
-
חותכים קצוות מיותרים
-
בעזרת מזלג חורצים מעט חריצים בבצק
-
מניחים על גבי הבצק תבנית אפיה ועליה את גרגרי החומוס (המטרה שהבצק לא יתפח וישאר דק)
-
אופים ב10 דקות
-
מוציאים מהתנור , זורקים את החומוס ועם נייר האפייה.
-
מרכיבים את הקיש: שכבה של בצל מטוגן ועליה את בלילת הטופו
-
פורסים את הכרישה לפרוסות ומניחים על גבי הקיש
-
מזלפים מעל מעט שמן זית ואופים כ40 דקות
-
מצננים לחלוטין לפני שמוציאים מהתבנית