קיש עגבניות טבעוני מקמח כוסמין מלא במילוי של מנגולד וטופו
בקערה עמוקה מערבבים את כל רכיבים הבצק עד שמקבל בצק מעט דביק ואחיד
במידה והוא דביק מדי הוסיפו קמח, במידה ויבש מדי הוסיפו מעט מים. שחקו את הבצק עד שיתקבל בצק אחיד שנוח לעבוד איתו
עטפו את קערת הבצק במגבת והכניסו למקרר לשעה
כעבור שעה חממו תנור לחום בינוני 180 מעלות
קמחו היטב את המשטח העבודה
רדדו את בצק בעזרת מערוך לעובי דק ככל האפשר אבל היזהרו שלא יקרע
גלגלו את הבצק על גבי המערוך וגלגלו אותו חזרה על גבי תבנית האפייה
חתכו קצוות מיותרים בעזרת סכין או הידיים והדקו את הבצק אל דפנות תבנית האפייה
בעזרת מזלג חוררו את תחתית הבצק
הכניסו אל תנור האפייה ואפו כ 10 דקות
טחנו בבלנדר את הטופו המתובל בסגנון פרובנס עד קבלת ממרח אחיד והניחו בצד. במידה והבלנדר שלכם מתקשה בטחינה הוסיפו מעט מים
שטפו היטב את עלי המנגולד וקצצו אותם היטב כולל החלק הלבן.
במחבת, טגנו בשמן הזית את הבצל עד שהוא נהפך שקוף והוסיפו את עלי המנגולד
אדו כמספר דקות את הבצל עם המנגולד עד שהעלים מאבדים מנפחם
העבירו את עלי המנגולד והבצל על גבי קלתית הכוסמין האפוייה, צקו את ממרח הטופו מעליהם ויישרו בעזרת לקקן.
הוסיפו את חצי עגבניות השרי
הברישו עם מעט חומץ בלסמי ושמן זית
אפו כ 30 דקות או עד הזהבה
הוסיפו מעט עלי בזיליקום לעיטור מעל
פרסו את הקיש לאחר צינון מוחלט