
מרפדים תבנית בנייר אפייה
במעבד מזון מוסיפים בננה אחת, 2 יחידות של מעדן טחינה בטעם וניל, סקופ אחד של אבקת חלבון וטוחנים היטב עד שמתקבל מרקם אחיד
בתחתית תבנית מסדרים 3 פתי-בר ויצקים מעל את קרם הוניל
, במעבד מזון מוסיפים בננה אחת, 2 יחידות של מעדן טחינה בטעם שוקולד וסקופ אחד של אבקת חלבון וטוחנים היטב עד שמתקבל מרקם אחיד
יוצקים את קרם השוקולד מעל קרם הוניל
מניחים מעל 3 פתי-בר נוספים
מכניסים למקפיא ל 12 שעות
מוציאים מהקפיא כעשר דקות לפני ההגשה
חותכים ל3 חתיכות שוות וזוללים