31 גרם חלבון בקערה אחת
בסיר רחב שופכים את שמן הקוקוס, השום ומחית הקארי ומטגנים כ 2 - 3 דקות תוך כדי ערבוב. הפעולה הזו "פותחת" את התבלינים
מוסיפים מחצית מרוטב הסויה ומערבבים עד שנוצר רוטב סמיך ואחיד. במידה ויש עוד גושים הוסיפו מעט מים והמשיכו לערבב
הוסיפו את קוביות הטופו והמישכו לטגן כמספר דקות.
הפכו את הקוביות הטופו והמישכו לטגן עוד 2-3 דקות עז שהרוטב מתייבש מעט על גבי הטופו
בעזרת מזלג הסירו את קוביות הטופו מהמחבת והניחו בצד
הוסיפו את שארית רוטב הסויה וערבבו היטב, עד שנוצר רוטב סמיך ואחיד. במידה ויש עוד גושים הוסיפו מעט מים והמשיכו לערבב
הניחו את בוק-צ'וי על גבי הרוטב והמשיכו לטגן כ2-3 דקות
בקערה עמוקה הניחו את אטריות האורז, הטופו, הבוק-צ'וי, האדממה, הירקות המאודים, פטריות השיטאקי
פזרו שומשום על גבי הטופו והירקות והוסיפו את הליים