-
מעבירים את פתיתי הכרובית למסננת ושוטפים מתחת למים זורמים כדי שיפשירו
-
סוחטים היטב ומנקזים משאריות הנוזלים
-
מעבירים לבלנדר את פתיתי הכרובית, גרגרי החומוס , את קמח החומוס, שן השום ו2 כפות שמן זית (מתוך ה3 )
-
טוחנים היטב עד שמתקבלת עיסה דביקה ואחידה
-
מחממים תנור לחום של 200 מעלות בתוכנית גריל עליון
-
מרפדים תבנית אפייה בנייר ומשמנים אותו בשמן זית
-
שופכים את חצי כוס החומוס המיועדת לציפוי הקציצות לקערה עמוקה
-
בעזרת ידיים רטובות יוצרים מעיסה צורה של קציצות, מגלגלים הקערה עם קמח החומוס עד שהקמח מצפה את הקציצה מכל עבר ומניחים בתבנית האפייה
-
חוזרים על הפעולה עד שהעיסה נגמרת ויש 10 קציצות מונחות על גבי תבנית האפיה
-
אל תחששו שהעיסה רטובה והקציצות מתפרקות - הם יתקשו באפייה
-
מזלפים מעט שמן זית מעל
-
מניחים את תבנית האפייה גבוה וסמוך ככל האפשר לגריל העליון
-
אופים כ 8- 12 דקות עד שהקציצות משחימות
-
זוללים שחם