-
מחממים תנור לחום בינוני ( 180 מעלות)
-
קוצצים את הבצל דק
-
קוצצים את צרור עלי הכוסברה (ללא הגבעולים)
-
בקערה עמוקה מניחים את כל רכיבי הקציצות ומערבבים היטב עד שמתקבלת עיסה אחידה
-
בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות ומניחים על גבי תבנית אפייה
מזלפים מעט (!) שמן זית ממעלה.
-
אופים ב 15 דקות
-
מכינים את הרוטב
-
שוטפים את העגבניות וחורצים בראש כל עגבניות צורה של X
-
מניחים בקערה ומוסיפים רבע כוס מים
-
מכניסים למיקרוגל ל 5-8 דקות
-
אפשר גם לבשל בסיר עם מים רותחים כ 10 דקות
-
הוציאו את העגבניות מהמיקרוגל ועכשיו ניתן לקלף את העגבניות בקלות.
הקליפה ממש אמורה להתקלף מהעגבניה
במידה ולא השיבו למיקרוגל לעוד מספר דקות
-
קלפו כל עגבנייה והשליכו את הקליפות
-
קצצו את העגבניות דק.
-
בסיר עמוק חממו כף אחת של שמן זית וטגנו את השום כמספר שניות, הוסיפו את העגבניות הקצוצות כף הפפריקה ואת המים וערבבו היטב.
-
מזגו את רוטב העגבניות לקערת הגשה, הניחו מעל הרוטב את קציצות האפויות ופזרו מעט כוסברה קצוצה מעל.