-
מבשלים בהרבה מים (פי 3 ) את העדשים עד ריכוך - בערך 20 דקות ומסננים מהמים
-
טוחנים את העדשים יחד עם הקוואקר שבמעבד מזון עד שמתקבלת עיסה דביקה ואחידה
-
מוספים את שאר רכיבי הקציצות (מלבד השמן) ומערבבים היטב
-
בעזרת ידיים רטובות עושים קציצות בגודל כדור פינג פונג ומניחים על גבי תבנית האפייה
-
מברישים עם מעט שמן את הקציצות
-
אופים על חום גבוה (200 מעלות) כ 20 דקות
-
לרוטב
-
מטגנים עם מעט שמן את הבצלים הקצוצים עד שהם מתרככים
-
טוחנים את העגבניות עם השום במעבד מזון ומוסיפים ישר לסיר עם הבצלים
-
מוסיפים את שאר הרכיבים (התבלינים והפירות היבשים) והמים ומבשלים על אש נמוכה כ 15 -20 דקות עד שהרוטב מסמיך ומסירים מהאש
-
מניחים את הקציצות החמות בתוך הרוטב החם. ומגישים עם מעט שקדים מולבנים מעל