Go Back
Print
Recipe Image
Instruction Images
Smaller
Normal
Larger
להדפיס
קרקרים ללא גלוטן
זמן הכנה
5
minutes
זמן בישול
40
minutes
זמן כולל
1
hour
25
minutes
מנה הגשה
30
קרקרים
מרכיבים
1/2
כוס
זרעי פשתן טחונים
אפשר לטחון בבלנדר. עובד יופי מנסיון
1/2
כוס
זרעי פשתן
שלמים
1/2
כוס
זרעי חמניה
או כל גרעינים אחרים שאתם אוהבים
1/2
כוס
שומשום
2
כפות
פתיתי בירה
לא חובה אבל מוסיף חלבון וטעם נפלא
1/2
כפית
אורגנו יבש
או כל תבלין יבש אחר שאתם אוהבים כמו רוזמרין או טימין
קורט
מלח
1.5
כוס
מים
1
כפית
זרעי כוסברה
לא חובה - אבל טעים
הוראות הכנה
בקערה מערבבים את הרכיבים ומערבבים היטב
מניחים בצד כ 40 דקות עד שכל הבלילה תתייצב
מחממים תנור ל 170 מעלות
משטחים את הבלילה על כל תבנית האפיה (לא לשכוח להניח נייר אפייה לפני)
אל תחששו אם הבלילה נוזלית מדי, היא תתייבש היטב באפייה
אופים כ 40 דקות
לאחר מכן חשוב לתת לעיסה לנוח בתנור עוד כ 20 דקות להתייצבות מוחלטת.
רק לאחר מכן יש להוציא את התבנית להצטננות מוחלטת
לחתוך לקרקרים ולאחסן בקופסה אטומה עד חודש ימים.