
מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות
בקערה עמוקה מוסיפים את קמח העדשים ואת התבלינים היבשים (זעתר, פפריקה והמלח)
מערבבים היטב
מוסיפים את שמן הזית ואת כוס המים ומערבבים
ערבבו עד שלא נותרו גושים
במידה ונותרו מעט גושים הניחו את הבלילה בצד כ5-10 דקות והם יטמעו בנוזל
שטחו את הבלילה על גבי תבנית אפיה
הוסיפו מעל מעט מתבלין הזעתר
אפו כ15 דקות
לאחר 15 דקות חתכו את השוליים החיצוניים לריבועים ואת המרכז שעדיין נותר לח אפו עוד כ10-15 דקות עד שמוכן ופריך
חתכו לריבועים