במילוי טופו, טימין ושמן זית
מחממים תנור לחום של 180 מעלות
קוטמים את ראשי הזוקיני וקולפים, בעזרת קולפן את הזוקינים לרצועות דקות
במעבד מזון טוחנים היטב את כל מרכיבי המילוי עד קבלת מרקם אחיד
במידה והבלנדר שלכם מתקשה לטחון הוסיפו מעט מים
על גבי צלחת,מניחים שתי רצועות זוקיני אחד לצד השני, כאשר מחצית מרצועת זוקיני אחת נמצאת על גבי השניה
מניחים זוג רצועות נוספת, אבל הפעם, בכיוון הנגדי. שיווצר צורת צלב
מניחים חצי כף של המילוי במרכז הצלב
מקפלים פנימה את השכבה הראשונה של פרוסות הרביולי, כדי שיסגרו את השכבה השניה של הזוקיני
מקפלים את הקצוות של השכבה השניה
הופכים את הרביולי ומניחים על גבי תבנית אפייה
כותשים לתוך עגבניות המרוסקות את שן השום הכתושה, ממליחים מעט ומערבבים
יוצקים את הרוטב על גבי הרביולי, עד כיסוי
מפזרים פירורי לחם ופתיתי שמרי בירה ויצקים כף של שמן זית
אופים כ 20 דקות