Go Back
להדפיס
שניצל טופו בציפוי קינואה

שניצל טופו בציפוי קינואה

זמן הכנה 5 minutes
זמן בישול 15 minutes
מנה הגשה 3 מנות
קלוריות 298 kcal

מרכיבים

  • 300 גרם טופו
  • 1 כוס קינואה
  • 1 כוס קמח חומוס
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית כורכום
  • 1 כפית חרדל
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 שן שום כתושה
  • 1/2 כוס חלב שקדים
  • 1 כף שמן זית

הוראות הכנה

  1. מחממים תנור לחום בינוני 190 מעלות

  2. שופכים את הקינואה על גבי מחבת חמה מאוד ותוך כדי ערבוב בלתי פוסק קולים את הקינואה עד שהקינואה מתפצפצת כמו פופקורן

  3. הקינואה מוכנה כשאר היא מקבלת ריח קלוי ונהדר וצבע עינבר עמוק

  4. מורידים האש

  5. לקערה מוסיפים קמח חומוס ואת כל התבלינים: פפריקה, כורכום, חרדל, שום ומלח

  6. מוסיפים את החלב השקדים ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה, דביקה ונוזלית (כמו תערובת של פנקייק)

  7. פורסים את הטופו לפרוסות

  8. טובלים כל פרוסת טופו בתערובת הקמח ולאחר מכן מצפים בקינואה

  9. מניחים את פרוסות הטופו על גבי תבנית אפיה ומזליפים שמן זית ממעל

  10. אופים את פרוסות הטופו כ 15 דקות עד השחמה נוספת

  11. אוכלים וזוללים

סרטון של המתכון