
מחממים תנור לחום בינוני 190 מעלות
שופכים את הקינואה על גבי מחבת חמה מאוד ותוך כדי ערבוב בלתי פוסק קולים את הקינואה עד שהקינואה מתפצפצת כמו פופקורן
הקינואה מוכנה כשאר היא מקבלת ריח קלוי ונהדר וצבע עינבר עמוק
מורידים האש
לקערה מוסיפים קמח חומוס ואת כל התבלינים: פפריקה, כורכום, חרדל, שום ומלח
מוסיפים את החלב השקדים ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה, דביקה ונוזלית (כמו תערובת של פנקייק)
פורסים את הטופו לפרוסות
טובלים כל פרוסת טופו בתערובת הקמח ולאחר מכן מצפים בקינואה
מניחים את פרוסות הטופו על גבי תבנית אפיה ומזליפים שמן זית ממעל
אופים את פרוסות הטופו כ 15 דקות עד השחמה נוספת
אוכלים וזוללים