בסיר גדול שיכול להכיל את התבשיל מחממים את השמן
מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים כ 2-3 דקות עד שהוא הופך שקוף
מוסיפים את שאר ירקות השורש: הארטישוק הירושלמי, הג'ינג'ר, הגזר,שורש פטרוזילה השום, הסלרי והמלח ומטגנים מספר דקות
מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהפטריות מעט מאבדות מנפחן
מוסיפים את העדשים וממשיכים לטגן עוד כמספר דקות תוך כדי ערבוב
מוסיפים מים עד כדי כיסוי ומביאים לרתיחה
מנמיכים את האש ומבשלים בין 15-20 דקות עד שהעדשים מתרככות ונמסות לתוך התבשיל
הכי כיף לאכול את התבשיל עם אורז או כוסמת :)