ברוטב של רימונים ומנגולד
מפשירים את הקציצות מחוץ למקרר או במיקרוגל ומעבירים לקערה עמוקה
בעזרת מזלג או היד מפוררים את הקציצות היטב
מוסיפים מעט מים (כף אחת או שתיים) ומערבבים את התערובת היטב עד שהיא הופכת דביקה
קוטמים כל תחתית של ארטישוק בבסיס כדי שיצליח לעמוד ישר הבסיר ושלא יתהפך
בעזרת היד מייצרים מתערובת הקציצות כדור קטן ודוחסים לתוך תחתית הארטישוק
חוזרים על התהליך עם כל שאר תחתיות הארטישוק
בסיר שטוח מטגנים את בצלצלי השאלוט ואת השום כמספר דקות
מוסיפים את עלי המנגולד ומעט מלח ומערבבים
מטגנים את עלי המנולד כ2-3 דקות עד שהם מאבדים מנפחם
מוסיפים את מיץ הלימון ואת מיץ הרימונים מערבבים
אם יש לכם לימון פרסי הוסיפו אותו לרוטב כעת
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה בין 30 -40 דקות עד שהרוטב מצטמצם
מדי פעם הציצו ובידקו שהנוזלים לא מתאדים לחלוטין. במקרה כזה הוסיפו מעט מיץ רימונים
לאחר 40 דקות הסיר חממו את התנור על חום בינוני עם גריל עליון
בזקו מעט שמן זית מעל הקציצות והכניסו את התנור ל10 להשחמה מהירה
בזקו מעט סומק, זרעי רימונים ומעט פטרוזוליה קצוצה