איך מכינים גלידת חלבון מ3 מרכיבים
בימים הקשוחים האלו של שיא הקיץ. כשחם ומגעיל בחוץ אני אוהב להקפיא מראש בננות במקפיא ולהשתמש בהם לשלל דברים מגניבים.
כמו גלידת חלבון מהירה מ 3 מרכיבים בלבד
מאיפה החלבון אתם שואלים?
כן
פשוט הוספתי אבקת חלבון טבעונית וזהו.
בלי חוכמות
יכול להיות פתרון נחמד בימים שלא בא לי לשתות את השייק חלבון שלי או את החטיף חלבון שלי.
היתרון של הגלידה הזו הוא בעיקר בקלות ובמהירות שלוקח להכין אותו.
מעט על גלידת חלבון מ3 מרכיבים
1: הבסיס של הגלידה הוא בננות קפואות
כל מה שצריך הוא לקחת מספר בננות בשלות מאוד, לקלף אותם, להכניס אותם לקופסה ומשם למקפיא.
לי תמיד יש 2-3 קופסאות כאלו קפואות במקרר
2: אפשר למתכון הזה להוסיף לבננות גם תותים קפואים, פטל קפוא, מנגו ואננס קפואים לתוספת טעם. תשתוללו. כדאי לכם זה יוצא וואו (אני הוספתי שוקולד צ'יפס אגב)
3: כדי להעניק קרמיות ואקסארה פינוק הוספתי מעט (!) קרם קוקוס בעל אחוז שומן גבוה אתם יכולים להחליף באותה כמות של שמנת קשיו. אם אתם ממש לא רוצים. וותרו.
ערכים תזונתיים:
כדור גלידה אחת מתוך 5 במשקל של 120 גרם יכיל:
- 188 קלוריות
- 11 גרם חלבון
- 27 גרם פחמימות
- 4 גרם (מתוכו 3 גרם שומן רווי)

איך עושים גלידת חלבון מ 3 מרכיבים בלבד
מרכיבים
- 5 בננות בשלות מקולפות וקפואות
- 50 גרם קרם קוקוס
- 2 סקופים אבקת חלבון טבעונית
- 30 גרם שוקולד צ'יפס מריר
הוראות הכנה
-
במעבד מזון טוחנים היטב את הבננות
-
מוסיפים את קרם הקוקוס ואת אבקת החלבון למעבד המזון כ-4 -5 דקות עד קבלת מרקם קרמי ואחיד
-
מוסיפים את השוקולד המריר או כל תוספת טעם אחרת שאתם אוהבים וממשיכים לטחון עוד כ 2 -3 דקות
-
מעבירים לתבנית מאורכת כמו של אינגליש קייק ומקפיאים כשעה
-
במידה והגלידה נמצאת במקרר יותר משעה הפשירו כ10 דקות לפני השימוש
-
זללו בהנאה
Comments
comments