Site icon הספורטאי הטבעוני

עוגת שוקולד בננה טבעונית ללא אפייה ב 3 דקות

עוגת שוקולד ובננה טבעונית ללא אפיה

עוגת שוקולד בננה טבעונית ללא אפייה

רוצים עוגת שוקולד בננה טבעונית ללא אפיה? אז הגעתם למקום הנכון

עוגה שאפשר לתקתק בכמה דקות, אפשר להכין עם הילדים ואפילו מכילה כמות יפה של חלבון, סיבים תזונתיים ושוקולד (שזה הכי חשוב בתכלס)

עוגה חמודה, בטעם דומיננטי של בננה ושוקולד ולמעלה אקסטרה פאן של חמאת שקדים.

שלישיית שוקולד בננה שקדים

מעט על המתכון

ערכים תזונתיים של עוגת שוקולד בננה טבעונית

פרוסת עוגה אחת (מתוך 10)  במשקל של 100 גרם תכיל:

עוד מתכונים עם שוקולד 

עוגת שוקולד בננה טבעונית

מנה הגשה 10 מנות
קלוריות 230 kcal

מרכיבים

לתחתית

  • 3/4 כוס שיבולת שועל
  • 1 בננה בשלה
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 כפות חמאת שקדים ללא תוספת סוכר

לציפוי

  • 3 חפיסות שוקולד מריר איכותי 300 גרם
  • 1 אריזה טופו משי 340 גרם

לקישוט

  • 1 כף שוקולד מריר
  • 1 כף חמאת שקדים ללא תוספת סוכר

הוראות הכנה

  1. מקלפים את הבננה ומועכים אותה בעזרת מזלג עד שמתקבלת מחית אחידה

  2. מוסיפים את חמאת השקדים ותמצית הוניל ומערבבים עד שמתקבלת מחית אחידה

  3. מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים היטב עד שמתקבל בצק אחיד ודביק

  4. מרפדים תבנית בנייר אפיה

  5. משטחים בעזרת הידיים את הבצק על התבנית ומכניסים להתגבשות במקרר למשך שעה לפחות

מכינים את הציפוי

  1. ממיסים את השוקולד במיקרוגל ושומרים כף של שוקולד מומס בצד

  2. מעבירים את הטופו לבלנדר וגם את השוקולד המומס וטוחנים היטב עד קבלת מחית אחידה

  3. מוציאים את תחתית שיבולת השועל מהמקרר ויוצקים את מוס השוקולד על גבי תחתית שיבולת השועל

  4. מזליפים מעל מעט שוקולד מומס ועוד חמאת שקדים

  5. בעזרת מזלג או סכין יוצרים צורות של סיפרלה בצורה עדינה

  6. מכניסים את העוגה למקרר לפחות לשעתיים עד התגבשות

Comments

comments

Exit mobile version