Site icon הספורטאי הטבעוני

תבשיל מקסיקני בסיר אחד

תבשיל מקסיקני בסיר אחד

תבשיל מקסיקני בסיר אחד

תבשיל מקסיקני בסיר אחד

מאז שלמדתי לבשל תבשילים בסיר אחד, אני חושב שהכל הפך הרבה יותר פשוט בחיים שלי. (וגם הרבה יותר טעים)

פשוט לערבב כמה מצרכים בסיר, להוסיף מעט מים, לבשל כמה דקות עם מכסה והופ יש תבשיל בריא, מזין וטעים.

יותר קל מזה, לא תמצאו.

העיקרון שמלווה בישול בסיר אחד הוא דומה:

סיר רחב עם שטיח פנים רחב מה שיכול לעזור לבישול מהיר יותר ולאידוי גבוה של הנוזלים.

ובנוסף מרכיבים שאינם דורשים בישול ארוך מאוד כמו: פסטה, נודלס, קינואה, עדשים כתומות או מוצרים מוכנים לאכילה או שדורשים בישול קצר כמו בורגול, קטניות מקופסא או קפואות.

פשוט להוסיף הכל לסיר והרי לכם ארוחה מלאה.

מעט על תבשיל מקסיקני בסיר אחד

ארוחה מלאה

אתם יכולים להחליף את הקינואה בפסטה, בפתיתים, בעדשים כתומות או בכל מזון אחר שמתבשל מהר (אה אפשר גם נודלס)

אם אתם חוששים מחומרים משמרים אתם יכולים להיות רגועים כי אין חומרים משמרים בקופסאות שימורים. (מה ששמור על המזון הוא הואקום בקופסא)

לאתגר החיטוב הטבעוני שלי 

הכל יפה עם אבוקדו

ערכים תזונתיים

ערכים תזונתיים למנה אחת מתוך 3 במשקל: 370 גרם

תבשיל מקסיקני בסיר אחד

זמן הכנה 4 minutes
זמן בישול 15 minutes
מנה הגשה 3 מנות
קלוריות 447 kcal

מרכיבים

  • 1 קופסת שימורים שעועית אדומה מסוננת מנוזלים 580 גרם
  • 1 כוס קינואה לבנה לא מבושלת 230 גרם
  • 3 כפות גרעיני תירס 40 גרם
  • 1 כוס עגבניות מרוסקות 100 גרם
  • 1/2 בצל קצוץ
  • 2 שיני שום כתוש
  • 1 חופן כוסברה קצוצה
  • 1/2 פלפל חריף פרוס
  • 1 כוס מים רותחים 220 מ"ל

הוראות הכנה

  1. בסיר רחב כמו סוטאז' מעבירים את המרכיבים של התבשיל.

  2. הסדר לא משנה

  3. תשאירו מעט כוסברה ופלפל חריף לקישוט בתתום הבישול

  4. הוסיפו את מים רותחים או עד כיסוי

  5. כסו את הסיר בעזרת מכסה והביאו לרתיחה נוספת

  6. הנמיכו את האש ובשלו כ15 דקות

  7. זהו התבשיל מוכן

  8. פזרו ממעל מעט כוסברה ופלפל חריף והגישו עם אבוקדו בשל.

סרטון של המתכון

Comments

comments

Exit mobile version