Go Back
להדפיס
שלוש ארוחות בצנצנת

צנצנת איטלקית ברוטב טרי עגבניות ושום עם קוביות טופו, שעועית ירוקה ובזליקום

זמן הכנה 10 minutes
זמן בישול 10 minutes
מנה הגשה 2 צנצנות
קלוריות 500 kcal

מרכיבים

לרוטב טרי עגבניות ושום

  • 2 עגבניה
  • 2 שיני שום
  • 2 כף שמן זית
  • 1 קורט מלח

לצנצנת

  • 300 גרם טופו חתוך לקוביות
  • 100 גרם ספגטי מקמח מלא מבושל לפי הוראות היצרן
  • 100 גרם שעועית ירוקה מופשרת וחלוטה מספר דקות בסיר עם מים רותחים או במיקרוגל
  • 1 חופן עלי בזילקום קצוצים גס

הוראות הכנה

מכינים את רוטב העגבניות

  1. מכניסים את כל מרכיבי הרוטב ללבנדר וטוחנים היטב עד שמתקבל רוטב אחיד

מכינים את הטופו

  1. מחממים תנור לחום 170 מעלות

  2. מסדרים את הטופו על גבי תבנית אפייה בוזקים מעט פלפל ומלח ואופים כמספר דקות עד שהטופו משחים מעט

מסדרים את הצנצנת

  1. בתחתית הצנצנת מניחים בתחילה את רוטב העגבניות

  2. לאחר מכן מניחים לפי הסדר- הספגטי, הטופו, שעועית הירוקה ובוזקים ממעל עלי בזיליקום

  3. לפי שזוללים מערבבים היטב את כל מרכיבי הצנצנת