Go Back
להדפיס
שלוש ארוחות בצנצנת

צנצנת אסייתית טבעונית 20 גרם חלבון

זמן הכנה 10 minutes
מנה הגשה 2 צנצנות
קלוריות 442 kcal

מרכיבים

רוטב חמאת בוטנים וסויה

  • 30 גרם חמאת בוטנים טבעית ללא תוספת סוכר (כמו של חברת ראסטיז המעולה) 2 כפיות שטחות
  • 1 כף רוטב סויה 10 מ"ל
  • 1/2 שן שום כתושה אם אתם לא מתכננים להתנשק עם אף אחד או אחת תזרמו על שן שלמה במקום חצי.
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר מגורד
  • 2 כפות מים חמימים אופציונלי

מרכיבים לצנצנת

  • 160 גרם נודלס מקמח מלא מבושלים לפי הוראות היצרן
  • 300 גרם טופו קשה פרוס לקוביות
  • 100 גרם פולי סויה (אדממה) קלופים ומבושלים לפי הוראות היצרן
  • 8-10 פרחים של ברוקולי חלוט מספר דקות בסיר מים רותחים או 3-5 דקות במיקרוגל

הוראות הכנה

מכינים את הרוטב

  1. בקערה קטנה מערבבים את כל מרכיבים הרוטב עד שמתקבל רוטב אחיד

  2. במידה והרוטב סמיך מדי הוסיפו מעט מים חמימים וערבבו במהירות (כמו שמכינים טחינה)

מכינים את הטופו

  1. מחממים תנור לחום בינוני 170 מעלות

  2. מניחים את הטופו על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה

  3. בוזקים מעט מלח פלפל

  4. צולים את הטופו כ 10 דקות עד שהוא משחים מעט

מרכיבים את הצנצנת

  1. בתחתית הצנצנת מניחים תחילה את רוטב חמאת הבוטנים

  2. לאחר מכן לפי הסדר - הנודלס, אדממה, טופו והברוקולי

  3. לפני שזוללים מערבבים היטב את הצנצנת