
במעבד מזון טוחנים את הטופו עד קבלת מרקם גרגרי
מעבירים לקערה עמוקה את עיסת הטופו ומוסיפים עם שאר מרכיבי הקציצות
בעזרת ידיים רטובות, יוצרים קציצות מעיסת הטופו, בגודל כדור פינג פונג ו
בבלנדר טוחנים את העלים ואת הברוקולי אם יש בתוספת כוס מים עד קבלת שייק ירוק ללא גושים
במחבת שטוח כזה שיכול להכיל את הקציצות ואת הרוטב מחממים שמן קוקוס
מוסיפים את זרעי הכוסברה ואת זרעי הכמון ומטגנים כמספר שניות על חום נמוך רק כדי לפתוח את הטעמים
מוסיפים את השום הכתוש, הג'ינג'ר, הפלפל החריף והמלח ומטגנים כ 2-3 דקות תוך כדי ערבוב על חום נמוך (זהירות שהשום לא ישרף)
כאשר מתפשט ריק נעים מוסיפים את השייק הירוק מערבבים ומביאים לרתיחה קלה
מבשלים את הרוטב כ2-3 דקות עד שהוא מסמיך מעט
מוסיפים את הקציצות לרוטב ומסירים מהאש
מגישים בתוספת כוסברה קצוצה, סחיטה הגונה של מיץ לימון ומעט יוגורט טבעוני מעל