חטיף מארס חלבון טבעוני שמכינים בצ'יק
בשיתוף חברת מייפרוטאין – תודה זה עוזר לי להמשיך ולהעלות עוד מתכונים
אם אתם רוצים נשנוש מתוק, טעים וחלבוני זה לחלוטין המתכון עבורכם!
שכבות שכבות של פיצפוצי אורז קלילים עם חמאת בוטנים ושוקולד כל מה שכיף בחיים ב156 קלוריות סה"כ
הכנה פשוטה מאוד כמו שאני אוהב, רק לערבב בקערה ולהכניס למקרר
מעט על חטיף מארס חלבון
הבסיס של החטיף הזה הוא פיצוצי אורז פשוטים שקניתי בספורמרקט. קוראים לזה לפעמים אורז תפוח זה גם בסדר. שימו לב שהאורז התפוח מגיע ללא תוספת סוכר.
אני השתמשתי בחמאת בוטנים טבעית ללא תוספת סוכר או שומן דקלים של חברת מייפרוטאין, אפשר להחליף באותה כמות של חמאת שקדים או טחינה גולמית
כדי להעניק טעם מתוק וגם לעזור לכל המסה הזו להידבק אחת לשניה השתמשתי בסילאן תמרים, אפשר להשתמש באותה כמו של מייפל
חטיף מארס ללא שוקולד הוא לא מארס! לכן, השתמשתי ב100 גרם שוקולד מריר כולה! קצת שוקולד בבטן ואתם מסודרים
כדי להעניק תוספת חלבון לחטיף השתמשתי בסקופ אחד של אבקת חלבון טבעונית של מייפרוטאין בטעם שוקולד
אני מזכיר לכם את קוד ההנחה שלי שיעניק לכם 10% הנחה נוספים – Haggai
ערכים תזונתיים של חטיף מארס חלבון
חטיף מארס אחד מתוך 20 יכיל:
- 156 קלוריות
- 15 גרם פחמימה
- 5 גרם חלבון
- 8 גרם שומן
חטיף מארס טבעוני
מרכיבים
- 1/2 כוס סילאן 120 גרם
- 1/2 כוס חמאת בוטנים טבעית סמיכה 120 גרם
- 50 גרם שוקולד מריר
- 30 גרם אבקת חלבון טבעונית בטעם שוקולד סקופ
- 3.5 כוסות פיצפוצי אורז 120 גרם
- 1 כפית תמצית וניל
לציפוי
- 80-100 גרם שוקולד מריר
- 1 כפית שמן קוקוס
- קורט מלח
הוראות הכנה
-
לקערה עמוקה כזו שאפשר להכניס למיקורגל מוסיפים את הסילאן, חמאת הבוטנים, שוקולד ותמצית הוניל
-
מכניסים את הקערה למיקרו (או מעל סיר עם מים רותחים) לפולסים של 30 שניות בכל פעם, עד שהשוקולד נמס
-
מערבבים היטב עד כל המרכיבים עד שמתקבלת מחית אחידה
-
מוסיפים את אבקת החלבון ואת פיצפוצי האורז ומערבבים היטב עד שנוצרת עיסה דביקה
-
מרפדים תבנית אפיה בגודל 20 על 30 סמ בנייר אפיה
-
משטחים את פצפוצי האורז בעזרת הידיים או בעזרת כוס היטב
-
ממיסים שוקולד מריר ומערבבים עם מעט שמן צמחי כדי לדלל אותו
-
יוצקים את השוקולד על גבי פצפוצי האורז ונותנים לו לזלוג ולכסות בצורה שווה את כל התבנית
-
מכניסים למקרר להתגבשות למשך 30-40 דקות
-
מוציאים מהמקרר, בוזקים מעט מלח גס וחותכים ל20 חתיכות
-
נשמר כשבוע במקרר