
לקערה עמוקה כזו שאפשר להכניס למיקורגל מוסיפים את הסילאן, חמאת הבוטנים, שוקולד ותמצית הוניל
מכניסים את הקערה למיקרו (או מעל סיר עם מים רותחים) לפולסים של 30 שניות בכל פעם, עד שהשוקולד נמס
מערבבים היטב עד כל המרכיבים עד שמתקבלת מחית אחידה
מוסיפים את אבקת החלבון ואת פיצפוצי האורז ומערבבים היטב עד שנוצרת עיסה דביקה
מרפדים תבנית אפיה בגודל 20 על 30 סמ בנייר אפיה
משטחים את פצפוצי האורז בעזרת הידיים או בעזרת כוס היטב
ממיסים שוקולד מריר ומערבבים עם מעט שמן צמחי כדי לדלל אותו
יוצקים את השוקולד על גבי פצפוצי האורז ונותנים לו לזלוג ולכסות בצורה שווה את כל התבנית
מכניסים למקרר להתגבשות למשך 30-40 דקות
מוציאים מהמקרר, בוזקים מעט מלח גס וחותכים ל20 חתיכות
נשמר כשבוע במקרר