-
משמנים תבנית אינגליש קייק או תבנית עגולה עם חור
-
מחממים תנור לחום בינוני 170 מעלות
-
בקערה עמוקה מערבבים היטב את כל מרכיבים היבשים של העוגה: הקמח, סודה לשתיה, אבקת האפייה, סוכר והמלח.
-
בקערה נוספת מערבבים היטב את כל הרכיבים הרטובים: היוגורט, החלב, תמצית הוניל, השמן, מיץ הלימון והחומץ
-
שופכים את תכולת הקערה עם המרכיבים הרטובים לקערה עם המרכיבים היבשים ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה וללא גושים. עדיף בעזרת מטרפה
-
מעבירים לתבנית ואופים כ 40 דקות. העוגה מוכנה כאשר סכין הננעץ בעוגה ייצא יבש.
-
מוציאים מהתבנית רק שהעוגה קרה לחלוטין. אחרת היא תתפרק
-
מכינים את הציפוי
-
ממיסים את השוקולד הלבן במיקרו-גל או על גבי סיר עם מים רותחים
-
מוסיפים כף שמן לשוקולד החם כדי להפוך אותו לנוזלי
-
מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים היטב
-
מזלפים את השוקולד הלבן על גבי העוגה ומעטרים עם גרידת לימון.
-
נשמר עד שבוע במקרר