יוצקים ליטר של חלב סויה לסיר
מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב כדי למנוע היצמדות לתחתית הסיר
לאחר הרתיחה מסירים מהאש וסוחטים מיץ מלימון שלם ומערבבים מעט
נותנים לחלב לנוח כמה דקות עד שרואים שהחלב מתחיל להתגבש
מרפדים קערה עמוקה בחיתול בד כותנה
יוצקים את החלב לקערה, מסיפים כפית מלח ומערבבים מעט
סוגרים את קצוות הבד וסוחטים היטב את הנוזלים בעזרת הידיים (זהירות הבד חם)
אפשר גם להניח את הבד תלוי מעל הכיור למשך כמה שעות
לאחר שהנוזלים ניגרו אפשר בעזרת כף להוציא את הגבינה ולהעביר לצנצנת
במקרר הגבינה תתגבש מעט