Go Back
להדפיס
מה טבעוני אוכל ביום?

ארוחת צהריים

בודהה בול עם בורגול וטופו

מנה הגשה 1 מנה
קלוריות 350 kcal

מרכיבים

  • 8 כפות בורגול אחרי השרייה במים רותחים 100 גרם
  • 150 גרם טופו
  • 1 כף רוטב סויה
  • 1 כפית חרדל
  • 1 שום כתוש
  • 1 צרור קייל
  • 1 כפית שומשום שחור

הוראות הכנה

  1. חותכים את הטופו לקוביות

  2. בקערה קטנה מערבבים את הסויה, החרדל, השום

  3. מניחים את הטופו ברוטב ומשרים כחצי שעה

  4. מחממים מחבת ומוסיפים את הטופו ואת הקייל

  5. מבשלים כמה דקות עד שהקייל מתאדה מעט והרוטב עוטף את הקייל

  6. מגישים בקערה עם הבורוגול, הטופו, הקייל ומעט שומשום מעל