Go Back
להדפיס
ארטיק חלבון טבעוני

ארטיק חלבון טבעוני

ארטיק חלבון בטעמים מוקה וניל ודובדבן סלק ווניל

Keyword ארטיק, סלק, דובדבן, מוקה, ווניל, חלבון , אבקת חלבון, סויה, טופו
זמן הכנה 5 minutes
מנה הגשה 8 ארטיקים

מרכיבים

בסיס לכל הארטיקים

  • 1 טופו משי 340
  • אחד וחצי בננה
  • 3 כף חלב סויה לא ממותק 30 מ"ל
  • 3 סקופ אבקת חלבון סויה

לארטיק מוקה

  • 1 כף שטוחה אבקת קקאו
  • 1/2 כף קפה נמס מגורען

לארטיק סלק ודובדבן

  • 1 כף דובדבן ללא גרעינים בסביבות 10 -15 גרם
  • 1/4 סלק קלוף וחתוך לפרוסות

לארטיק ווניל

  • 1 כפית תמצית ווניל

הוראות הכנה

  1. מניחים בבלנד לפי הסדר (רטובים קודם, כדי שלא יהיו גושים)

  2. חלב סויה, בננה, טופו משי, אבקת חלבון ותוספות הטעם (פירות או קקאו וכו)

  3. טוחנים היטב עד שנוצרת תערובת אחידה

  4. מחלקים את התערובת לשלוש צלוחיות

  5. משיבים ללבנדר בכל פעם שליש כמות עם התוספת הרצויה

  6. מעביר לתבנית הארטיקים מעט מהתערובת בכל פעם כדי לייצר אפקט של שיש

    ארטיק חלבון טבעוני
  7. מעבירים למקפיא למספר שעות