-
חותכים את הבצל, הגזר וגבעולי הסלרי לחתיכות קטנות בגודל 2 ס"מ ומטגנים עם כף שמן הזית על אש נמוכה כ 4-5 דקות עד שהבצל משחים מעט.
מוסיפים סוכר, כפית צ'ילי גרוס, מלח הלימון ומעט מלח לפי הטעם.
-
מוסיפים את כוס שבבי הסויה ומערבבים היטב עד שהשמן מצפה היטב את שבבי הסויה
-
מטגנים עוד 3-5 דקות תוך כדי ערבוב כדי שהשבבים לא יישרפו
-
מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המרוסקות השום ועלי הדפנה ויוצקים כוס מים מעל
-
מערבבים היטב ומכסים
-
מבשלים כחצי שעה עם מכסה על אש נמוכה.
במידה וחסרים במהלך הבישול נוזלים אפשר להוסיף כף או שתיים
-