
מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה עמוקה ומוסיפים רבע כוס מים לדילול
לוקחים את הטמפה ופורסים ל10 פרוסות
מכניסים את פרוסות הטמפה לקערה עם הרוטב ומשרים למשך חצי שעה. מדי פעם הופכים את הטמפה
לאחר ההשרייה, שומרים את הרוטב
לוקחים דף של אצת נורי ובעזרת מספריים גוזרים ל2 חצאים
לוחקחים פרוסת טמפה ומגלגלים אותה באצת הנורי (ראו סרטון)
תובלים דף נייר אורז למשך 2-3 שניות ומניחים על גבי משטח עבודה רטוב.
מגלגלים את הטמפה עטופה באצת הנורי בנייר האורז (ראו סרטון)
חוצים כל רול של טמפה ל 2 חצאים
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים כל חצי רול טמפה עד שנייר האורז הופך שחום ופריך
מוסיפים למחבת את שארית הרוטב שנותר ומערבבים היטב עד שהרוטב נספג היטב
מוציאים, מקשטים עם שומשום