Go Back
להדפיס
שלושה מתכונים לשיבולת שועל

דייסת שיבולת שועל עשירה באומגה 3

זמן הכנה 1 hour
מנה הגשה 1 מנה

מרכיבים

  • 3 כפות שיבולת שועל 35 גרם
  • 2 כפות זרעי צ'יה 12 גרם
  • 1/4 כוס פטל טרי/ קפוא 50 גרם
  • 1/2 כוס חלב סויה 120 מ"ל
  • 5 אגוזי מלך 25 גרם

הוראות הכנה

  1. בקערה עמוקה או צנצנת מניחים את הפטל

  2. מעבירים את שיבולת השועל, זרעי הצ'יה ויצקים מעל את חלב הסויה

  3. מערבבים היטב ומניחים במקרר למשך לילה או לפחות כשעה עד ששיבולת השועל והצ'יה מתגבשים לכדי דייסה

  4. בסמוך לאכילה מוסיפים את אגוזי המלך וזוללים