-
בעזרת פומפייה מגרדים את הטופו וסופגים את שאריות הנוזלים בעזרת מגבת נקייה
-
במעבד מזון טוחנים את החומוס ומעבירים לקערה עמוקה יחד עם הטופו
-
מטגנים את הבצל עם כף אחד של שמן הזית כמספר דקות עד הזהבה קלה ומעבירים לקערה
-
מוסיפים את שאר הרכיבים לקערה מלבד שמן הזית ומערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה
-
מכניסים את העיסה למקרר למשך חצי שעה כדי שכל הטעמים יתמזגו
-
מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות)
-
בעזרת ידיים רטובות יוצרים קציצות שטוחות ומניחים על גבי נייר האפייה המשומן (אל תפחדו שהם יצאו רטובות מדי הם יתקשו במהלך האפייה)
-
מזלפים את שארית שמן הזית על הקציצות ואופים למשך 20 דקות
-
מוציאים ושומרים בצד (אפשר גם להקפיא) עד שמדליקים את המנגל
-
כאשר המנגל חם והגחלים לוהטות משמנים מעט כל קציצה עם מעט שמן זית וצורבים כל קציצה למשך 2-3 דקות מכל צד. אפשר גם מחבת פסים משומנת היטב