- 
										קלתית: 
- 
										במעבד מזון עם להב פלדה שמים ביסקוויטים וטוחנים לאבקה דקה. 
- 
										מוסיפים שמן קוקוס ומעבדים עד שמתקבלת תערובת במרקם חול רטוב. 
- 
										מעבירים את הפירורים לתבנית ומהדקים היטב לבסיס ולדפנות ליצירת קלתית. 
- 
										מקפיאים. 
- 
										קרם חמאת בוטנים עשיר בחלבון: 
- 
										שמים שוקולד בקערה וממסים עד שהוא מומס לחלוטין. 
- 
										מוסיפים שמן קוקוס, חמאת בוטנים, אבקת חלבון, טופו ומלח וטוחנים היטב בבלנדר מוט עד שמתקבלת תערובת אחידה, קרמית ללא גושים. 
- 
										הרכבת הטארט: 
- 
										יוצקים את הריבה על גבי הקלתית ומיישרים לשכבה אחידה. 
- 
										מפוררים במבה מעל הריבה ומעליה יוצקים את קרם חמאת הבוטנים. 
- 
										מיישרים את החלק העליון בעזרת פלטה לשכבה אחידה. 
- 
										מצננים את הטארט במשך 3-4 שעות במקרר להתייצבות מוחלטת של הקרם. 
- 
										לפני ההגשה מקשטים במעט פטל מיובש טבעי.