משמנים או מרפדים בנייר אפייה תבנית בגודל 20 על 2 ס"מ
בקערה מערבבים את כל החומרים בעזרת מטרפה או מזלג עד שלא נותרים גושים. אפשר גם להעביר לבלנדר כדי לקבל בלילה אחידה
מעבירים את תערובת קמח החומוס לסיר עמוק. מבשלים באש בינונית. מערבבים ללא הפסקה עד שהבלילה תפרד מהסיר לאחר 4-5 דקות.
לאחר שהתערובת יציבה וקשה באופן שווה, ממשיכים לבשל עוד 2 דקות כדי שתתבשל היטב.
יוצקים את התערובת לתבנית ומשטחים אותה בעזרת מרית או בנייר אפייה נוסף אם נדרש. מניחים להקרר, ואז מעבירים למקרר למשך לפחות שעה להתייצבות.
לאחר כשעה מוציאים מהמקרר. הופכים על קרש חיתוך וחותכים לקוביות
אפשר לאחסן במקפיא או במקרר