שופכים לקרה עמוקה את קמח הקוקוס, קרם הקוקוס, סוכר הקוקוס ומיץ הלימון ומערבבים היטב
במידה וקרם הקוקוס מוצק הפשירו אותו במיקרוגל או בקערה מעל סיר עם מים רותחים
צננו את הקערה למשך שעה לפחות עד שהעיסה תצטמק
לאחר כשעה צרו כדורים קטנים בעזרת הידיים והניחו על גבי רשת
המיסו את השוקולד והוסיפו את שמן הקוקוס עד שהשוקולד הופך למרקם נוזלי
במידה ושמן הקוקוס מגיע במצב מוצק הפשירו אותו במיקרו גל או על גבי קערה עם מים רותחים
צקו את השוקולד הנוזלי על גבי כדורי הקוקוס וצננו במקרר עד להגשה
ניתן לקשט כל כדור עם מעט שבבי קוקוס, שוקולד לבן מומס או שבבי קקאו נא