שוטפים את עלי התרד היטב ומורידים את הגבעולים במידה ויש
מוסיפים למחבת מעט שמן זית ומוסיפים את עלי התרד
ממליחים מעט ומכסים עם מכסה
מבשלים על אש נמוכה 2-3 דקות עד שעלי התרד נובלים מעט
במידה ועלי התרד גדולים ניתן לקצוץ אותם לפני או אחרי הבישול
מורידים מהאש ומניחים בצד
במעבד מזון טוחנים היטב את הטופו הפיקנטי של תנובה יחד עם קרם הסויה עד קבלת מרקם אחיד.
על תחתית של תבנית אפייה, מורחים רוטב עגבניות ומעל 3 דפי לזניה
מורחים שליש של ממרח הטופו ומעל שליש מעלי התרד ומכסים עם רוטב עגבניות
חוזרים על התהליך עוד כפעמיים (סה"כ שלוש שכבות של לזניה)
בוזקים מעל כף של פתיתי בירה
אופים בתנור כ 40 דקות על 180 מעלות
הלזניה יוצאת מהתנור מעט לא יציבה אך היא תתייצב יותר כאשר היא תצטנן