-
בעזרת מזלג מועכים 3 הבננות לפירה .
בננה אחת שומרים בצד
-
מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים היטב עד שמתקבלת בלילה אחידה
-
יוצקים את הבלילה לתבנית אפייה - אינגליש קייק
-
את הבננה הנותרת חוצים לאורך במרכז לשני חצאים.
ומניחים כל חצי בננה על גבי הבלילה.
בעזרת הידיים משקיעים כל חצי בננה מעט לתוך הבלילה.
אפשר לפזר מעט שוקולד צ'יפס מלמעלה
-
אופים על חום בינוני (180 מעלות) כחצי שעה
-
מעלים את החום ל 200 מעלות כדי לקרמל את הבננות ואופים עוד 5- 10 דקות
(ולמי שיש אפשרות, להעביר לתכנית גריל)
* משגיחים שהלחם לא נשרף.
-
מוציאים ומצננים לחלוטין לפני שפורסים